Training arbeidsrecht en HR-gesprekken

Vele arbeidsconflicten kunnen voorkomen worden door het goede gesprek en het juiste proces

Na deze training ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht en weet je deze kennis op een goede manier in te zetten tijdens gesprekken met je medewerkers. Uit vele praktijkcasussen blijkt juiste dossier opbouw en een vaardige gesprekspartner de basis voor succes. Zowel wanneer je jouw medewerker wilt motiveren tot ontwikkeling alsook bij het beëindigen van de arbeidsovereenkomst. Wees gedoe voor en krijg grip op de situatie.

Meer informatie Download onze folder

Een samenwerking tussen Voor de Zaak & BeMotion

Samen kom je verder en bereik je efficiënter je doel. Advocaat arbeidsrecht Marivonne en teamcoach Sabina ontdekten in hun beide praktijken de waarde van een goede afstemming tussen juridische en psychologische aspecten voor het oplossen en voorkomen van arbeidsconflicten. Jarenlange ervaring leert hen, dat arbeidsconflicten vaak een gevolg zijn van miscommunicatie, teamcultuur en leiderschap.

Zij bieden de klant duurzame oplossingen, die arbeidsconflicten voorkomen en tegelijkertijd bijdragen aan een gezonde en motiverende teamcultuur. Door het beste uit beide professies te combineren ontstaat een efficiënt pakket waarmee jouw organisatie verder komt.

Neem contact op Meer over ons

© 2024 - Voor de Zaak
Created by LR Internet