De training arbeidsrecht en HR-gesprekken

Weten wát je kunt zeggen in gesprekken met jouw medewerker en hóe je de acceptatie vergroot, dat is de kracht van deze training!

Marivonne en Sabina hebben deze training ontwikkeld omdat zij in de praktijk allebei ontdekten dat er vaak zaken fout gaan, zowel in de gespreksvoering als op het juridische vlak. Deze twee elementen kunnen niet zonder elkaar. Vandaar hebben zij de handen ineen geslagen en deze training ontwikkeld. De training geeft je zowel juridische inhoud als de theorie van gesprekstechnieken in combinatie met oefenen. Daarbij is er veel ruimte om eigen casuïstiek in te brengen. Na deze training heb je handvatten voor het oplossen en voorkomen van arbeidsconflicten.

Download onze folder Neem contact met ons op

Weet wat je wel en niet kunt zeggen. Begeleid het proces naar een gewenste uitkomst voor werkgever én werknemer. Uit vele praktijkcasussen blijkt juiste dossieropbouw en een vaardige gesprekspartner de basis voor succes. Zowel wanneer je jouw medewerker wilt motiveren tot ontwikkeling alsook bij het beëindigen van de arbeidsovereenkomst. Je leert hoe je tegenwerking omzet naar positieve inzet en realistische verwachtingen en toekomstperspectief te creëren.

Voor wie

Teamleiders, managers, leidinggevenden, HR-adviseurs, teamcoaches en loopbaancoaches.

OP MAAT EN RESULTAATGERICHT!

Deze 3-daagse blended training wordt In-Company aangeboden.  Samen stemmen we de leerbehoefte en exacte invulling van het programma af. De training wordt modulair aangeboden in een blended learning programma. Het E-learning platform is ondersteunend en biedt extra mogelijkheden voor maatwerk per individu.

INHOUD

  • Hoe werk je toe naar een positieve bijdrage aan een verbetertraject?
  • Hoe stimuleer je toekomstperspectief?
  • Hoe laat je de ernst van de situatie doordringen?
  • Hoe leid je een ontslaggesprek in?
  • Hoe kom je tot een vaststellingsovereenkomst?
  • Wat doe je bij sociale besmetting in een team – ‘de rotte appel’.

Op tijd het juiste doen zorgt voor een positieve inzet en toekomstperspectief van medewerkers. Is dit perspectief er niet, dan heb je een goede dossiervorming nodig om te komen tot een einde van de arbeidsovereenkomst.

Toegang tot een e-learning platform
online contact met de coaches en andere cursisten
1-op-1 coaching
3 dagen klassikaal

LEREN VAN CASUISTIEK

Tijdens de training leer je van vele praktijkvoorbeelden. Ook breng je jouw eigen casuïstiek in. Iedere deelnemer heeft aan het einde van de training concreet advies en handvatten voor de ingebrachte casuïstiek.

1-OP-1 COACHING

Je sluit de training af met een persoonlijk coachgesprek. Dit gesprek kan worden ingezet voor juridisch advies of persoonlijke coaching gericht op leiderschap en/of gespreksvoering voor disfunctioneren of verzuim.

Meer informatie of inschrijven?

Download onze folder Neem contact met ons op

© 2024 - Voor de Zaak
Created by LR Internet